Thuis

Dongguan Jiayang Battery Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Dongguan Jiayang Battery Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Dongguan Jiayang Battery Co., Ltd. fabriek productielijn 0Dongguan Jiayang Battery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Het Pakontwerp & Assemblage van de douanebatterij

   

  Het Pakoplossing van de douanebatterij van Ontwerp aan Levering meer dan 20 jaar

   

  KAYO in 1999 wordt gevestigd, verstrekten wij het pakassemblage van de douanebatterij voor de toepassingen die van: De draagbare Apparatenbatterijen, Medisch apparaatbatterijen, verwarmden Kledingsbatterijen, Vervangingsbatterijen, de Pakken van de Douanebatterij, Zonnebatterijen, Elektrische Autopedbatterijen, enz. Wij hebben rijke ervaring van het Pakontwerp van de Douanebatterij & Techniek, kunnen wij de geschikte die oplossingen verstrekken van de douanebatterij op uw behoeften worden gebaseerd.

   

  Hoog - de Batterijfabrikanten van het kwaliteitslithium

   

  Wij zijn de industrieleider en concentreren ons bij de productie van uitstekende de batterijpakken van het kwaliteitslithium, de ionenbatterij van Li. Met concurrerende kosten, snelle levertijd, lange levensduur, zijn wij de gouden batterijleverancier voor vele globale bedrijven geweest.

   

   

   

 • OEM / ODM

  Dongguan Jiayang Battery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  OEM/ODM batterijenleverancier

   

  Wij kunnen u verstrekken:

   

  1. OEM&ODM de dienst: verstrekt een one-stop batterijoplossingen voor uw die klanten, maken de douanebatterijen op de eisen van de cliënt worden gebaseerd.

  2. Kwaliteitsborging: wij hebben ons eigen het testen laboratorium, hebben alle lithium ionenbatterijen 100%-QC inspectie vóór levering, en u kunt de testrapporten voor uw navulbare batterij krijgen.

  3. Concurrerende prijs: fabrieksprijs, zullen wij kosten besparen aangezien u rechtstreekse aankoop van de fabrikant van de douanebatterij bent.

  4. Certificatie die van toepassing zijn: wij werken met veel beroemd het testen laboratorium samen kunnen u helpen de certificatie toepassen u, als UN38.3, UL2054, IEC62133, MSDS, Ce, CITIZENS BAND, enz. nodig hebt

 • R & D

  Dongguan Jiayang Battery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Het Pakontwerp & Techniek van de douanebatterij

  Uitstekende R&D-Capaciteit

   

  KAYO heeft een 50 persoonsr&d team, zal ons bekwaam team van het batterijontwerp ebaluate uw batterijpakken voor de veiligheidsprestaties, de lange levensduur, en de betrouwbare verrichting.

   

  Voor de Assemblage van het Batterijpak, Assemblage van het de Batterijpak van Li de ionen, het Pakontwerp van de Douanebatterij, de Pakken van de Douanebatterij, de Oplossingen van de Douanebatterij, LiFePO4-Batterij, 18650 Navulbare Batterij, Li Polymer Battery, gelieve ons te contacteren om uw draagbare machtsoplossing te krijgen.

   

  Contactgegevens:

   

  Mej. Sandy Chung

  E-mail: sandy@kayobattery.com

  Wechat/Whatsapp: +86 13555642447

   

   

   

   

   

  Dongguan Jiayang Battery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Dongguan Jiayang Battery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Sandy Chung

Tel.: +86-135 5564 2447

Fax: 86-769-81870672

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)